Att värdera lägenhet på Kungsholmen

Dags att sälja lägenheten. Ett smart drag är att ta hjälp av en mäklare som kan värdera lägenhet på Kungsholmen. Samt ge ägaren möjlighet att öka värdet.

Anna rekommenderade Stina att måla om i köket då tapeten hade många hål och var sliten. I badrummet kunde det löna sig att slänga ut det gamla badkaret och sätta in en dusch samt byta ut badrumsskåpet. Det behövde inte vara dyra saker, det viktiga var att det såg nytt och fräscht ut.

Det var dags för Stina att lämna Kungsholmen och flytta in till stadens centrum och börja ett nytt kapitel i sitt liv. Som en del av processen skulle hon sälja sin lägenhet. Förhoppningen var att hon skulle få så pass mycket att hon så småningom kunde köpa sin egen lägenhet i centrum. Hon hade fått tips om en duktig mäklare som kunde värdera lägenheten på Kungsholmen.

Klokt att låta värdera lägenhet

Stina kontaktade Anna som jobbar som mäklare. “Det ska bli en fröjd att värdera din lägenhet på Kungsholmen” sa Anna. Hon inspekterade lägenheten och rekommenderade sedan några uppdateringar som kunde ge mer klirr i kassan vid försäljning.

Sagt och gjort, Stina hyrde hantverkare som tog hand om alla renoveringar som mäklaren rekommenderat. När allt var klart och hon tömt lägenheten på allt personligt och bara lämnat möblerna var hon riktigt nöjd med det som åstadkommits. När Anna kom tillbaka och tittade på lägenheten log hon uppskattande och sa att nu skulle det säkerligen bli en högre köpesumma.

4 Jun 2022