Lägenhetshotell i Arlanda ger dig fler möjligheter

För den som arbetar mycket på resande fot och behöver komma närmare jobbet, är ett lägenhetshotell i Arlanda det perfekta konceptet. Hemkänsla i ett hotell.

Karl levde ett väldigt hektiskt liv, som han älskade trots att det var krävande. Han hade en dröm om att en dag vara ekonomiskt oberoende, men för det behövde han jobba otroligt hårt i några år. Karl jobbade på ett stort företag som maskiningenjör. I jobbet ingick det en hel del resande, möten och hårt arbete.

Karl som hade sin lägenhet i södra Sverige, befann sig nästan aldrig där. Majoriteten av alla möten, samt resorna han gjorde, utgick nästan alltid från Arlanda. Karl var trött på att skifta mellan olika hotell hela tiden och ville ha något mer långvarigt. Utan att behöva lämna sin lägenhet i de södra delarna.

Lägenhetshotell – den perfekta lösningen

Karl tog upp ämnet med sina chefer och berättade även hur mycket tid han hade sparat på att ha ett extra boende nära Arlanda. Med en sökning såg de den briljanta idén, de kunde hyra ett rum på lägenhetshotell vid Arlanda. Det skulle innebära för Karl att han fick en bostad som blev som hemma.

Dessutom skulle han spara in på en hel del tid med att ha ett fast boende även där. För Karl som behövde boendet en längre tid, var det helt perfekt. Företaget han jobbade för skickade in och bad om en offert på vistelsen. Det var ett väldigt bra pris och skulle löna sig i längden.

4 Jun 2023