Vad gör du om du inte är nöjd med städningen i Bromma?

Har det hänt dig någon gång att du har skrivit på ett avtal med någon som har sålt sin bostad till dig, och i avtalet står det att de ska städa ren hela bostaden (huset, lägenheten eller radhuset) och att ni har kommit överens det, men sedan när du väl har flyttat in är den lika smutsig, och du (ni) inser att de inte har brytt sig om att städa den särskilt rent. Då blir man sur, eller hur? Kanske riktigt förbannad, till och med? Då bestämmer man sig för att ringa en flyttstädfirma som kommer och städar bostaden riktigt ren så att du slipper göra det.

Letar du efter en städfirma i Bromma?

Om du letar efter en städfirma i Bromma kan du googla "flyttstädning Bromma", då kommer du att hitta flera städfirmor som arbetar med flyttstädning i Bromma. Behöver du flyttstädning någon annanstans, då skriver du var du behöver den i Googles sökfält. Sedan när du får flera förslag på flyttstädningar, tar du kontakt och frågar om offert och referenser. Visar det sig att det städföretag som du har tagit kontakt med har bra referenser och överkomliga offerter då anlitar du dem för en städning av bostaden och sänder sedan fakturan till dem som i avtalet har lovat att städa bostaden. Då får du en riktigt fin bostad och kan känna glädje över din nya bostad.

Gör avdrag med Rut-avdraget

När du väl har hittar en duktig och bra flyttstädningsfirma då kan du lika bra anlita dem för vecko- och hemstädning, storstädning eller någon annan städning. Du vet väl att om att du även kan dra av på Rut-avdraget för trädgårdssysslor? Det är ganska många tjänster som är avdragsgilla, såsom reparationer av vitvaror, IT-utrustning, personliga hemtjänster, tvättjänster och mycket annat. Du får ju dra av till och med hälften av priset, men inte mer än 30 procent på ett helt år och per person. Dessutom måste du äga bostaden som du drar av Rut-avdraget för.

Praktiskt att anlita en städfirma

Det är så praktiskt att anlita en städfirma som kommer och städar och utför det som du vill få gjort och så att du slipper göra detta. Det finns antagligen andra och roligare saker att göra än att städa och tvätta. Med Rut-avdraget blir det billigare och prisvärt att anlita en firma som kommer och gör de där sysslorna som du inte vill ha. Här kan du läsa mer om flyttstädning i Bromma: http://www.flyttstädningbromma.net.

6 Feb 2019