Laddstation i Stockholm lockar köpare till din BRF

Funderar du på att installera en laddstation till din BRF i Stockholm? Smart! Det gör du rätt i. Efterfrågan kommer endast att öka under de närmaste åren.

Allt fler väljer att köra elbil, istället för att använda andra drivmedel. Det medför även att bostäder blir mer eftertraktade om laddmöjligheter finns. Om du går i tankarna att installera en laddstation till din BRF i Stockholm finns det många aktörer som kan hjälpa dig. Med en laddstation blir din förening genast mer populär.

Givetvis vill man ladda bilen där man bor. Medlemmarna i din förening utgör inga undantag. Att kunna ladda sin elbil i nära anslutning till hemmet är smidigt och kan spara mycket tid. Idag kan potentiella köpare välja bort en bostad de annars är intresserade av, till fördel för en bostad där de kan ladda sin bil.

Laddstation för din bostadsrättsförening

Genom att installera en laddstation till din BRF i Stockholm blir föreningen inte bara mer attraktiv, det kan även påverka ekonomin till det bättre. Köpare är benägna att betala mer för en bostad där laddmöjlighet finns. Det gör även att din BRF får en tydlig miljöprofil. Kanske får du mersmak och planerar för solceller redan nästa år? Vem vet?

Experter spår att allt fler kommer att byta till elbil inom de närmaste åren och då ligger er förening redan i framkant, med färdiginstallerade laddstationer. Inte så dumt! Det finns laddstationer för flera olika behov, vilket gör att du kan placera dem både utomhus och i parkeringshus. Det gör att du har stor valmöjlighet gällande laddstation för din BRF.

7 Apr 2023