Här hittar du flyttfirmorna (Fokusområde Upplands Väsby)

Det finns många olika sätt för att hålla nere priset vid en flytt. Men den absolut viktigaste punkten är att ta in offerter från flera olika flyttfirmor. Prisnivåerna kan nämligen skilja väldigt mycket vilket flera jämförelser visat. Men för att kunna ta in offerter behöver man hitta mer än en enda flyttfirma. Var hittas de då?

Hitta.se

Hitta.se kan sägas vara den digitala varianten på den tjocka telefonkatalog som förr i tiden fanns i alla hem. Här hittas telefonnummer och adresser till företag och privatpersoner över hela landet. Det går även att söka efter specifika företag på flera olika sätt. Den som söker med orden ”Flyttfirma Upplands Väsby” kommer få fram sju företag som erbjuder flytthjälp.

En del vänder sig däremot enbart till företag och har fokus på kontorsflytt eller att erbjuda tjänster som stadsbud och transport. Men sedan kvarstår ett par företag. Att använda Hitta.se är ett bra sätt att få kontaktuppgifter så att en större jämförelse av företag kan ske och du lättare hittar den flyttfirma som erbjuder lägst pris.

Offerttjänster

Offerttjänster erbjuds av flera olika företag. Det handlar om att de knyter kontakt med många flyttfirmor och att dessa sedan får offertförfrågningar när en kund önskar detta. Kortfattat så handlar det alltså om att kunden skriver in sina önskemål på företagets hemsida (där offerttjänsten finns tillgänglig). Sedan skickas förfrågan automatiskt ut till den flyttfirma som samarbetar med dem. Det kan i vissa fall handla om 2 - 3 stycken men lika gärna om 10 - 12 st. Allt beroende på vilken stad som tjänsten erbjuds och hur populär offertjänsten är.

Det finns ett par offerttjänster som erbjuder jämförelser på flyttfirmor i Upplands Väsby. Däremot är det inte säkert att en flyttfirma som har samarbete med en offerttjänst även hittas hos en annan. Det kan alltså finnas en fördel att använda flera tjänster. Det uppstår ändå inte någon kostnad för dig som kund.

Google

Google kanske är den snabbaste och enklaste vägen. En sökning tar någon sekund och sedan visas Google Maps med adresser över flera passande företag i närheten. Utöver det finns annonser från lokala företag samt ett sökresultat som presenterar många passande företag.

Kom däremot ihåg att en liten flyttfirma inte alltid har råd eller tid att synas på Google. Det är inte ens säkert de ens har optimerat sin hemsida för att synas på sökfraser som Flytt, Flytthjälp, Flyttfirma och just mot Upplands Väsby.

Men genom att kombinera Google, Offerttjänster och Hitta.se kan man få ihop ett större utbud av företag som sedan kan lämna offert på flytten.

Här finns en flyttfirma som jobbar i bland annat Upplands Väsby.

22 Oct 2018