Trappstädning för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Stockholm

Är ni i behov av trappstädning i er fastighet i Stockholm? Att hålla rent och snyggt i trapphuset har många fördelar. Men hur mycket kostar trappstädning och vad ingår egentligen i priset?

Ett rent och fräscht trapphus är trevligt för alla som använder det. Men då trapphuset är första anhalten i huset blir det av förklarliga skäl också fullt av både grus och smuts. Genom att regelbundet städa trapphuset slits golvet inte lika snabbt eftersom gruset tas bort. Men städningen bidrar också till en bättre inomhusmiljö för de boende eftersom de slipper damm och pollen som annars lätt kommer med in i lägenheterna från trapphuset. Det bästa är att anlita ett städföretag specialiserat på trappstädning i Stockholm och låta dem städa regelbundet. Hur ofta kan variera mellan olika fastigheter, men vanligt är en gång i veckan eller varannan. Det beror främst på hur många som bor i huset och hur snabbt det brukar bli smutsigt.

Vad ingår i trappstädningen?

Hur mycket trappstädning kostar beror på hur stort trapphuset är och hur lång tid det tar att städa, men också hur stor materialåtgången är. Enklast är att ta in offerter från några olika städföretag för att också jämföra priser. Vid en trappstädning sopar man och skurar hela trapphuset och entrén. Likaså hissen om det finns någon. Alla ledstänger, handtag och strömbrytare torkas av. Fönster putsas om det behövs, och finns det en entrématta dammsugs denna eller skakas. Beroende på hur trapphuset ser ut kan det ibland även ingå andra saker i städningen.

29 Jan 2022