Tapas i Stockholm är en fröjd för alla sinnen

Vill du äta tapas i Stockholm ska det inte vara en omöjlighet. Det går att sitta ner och åtnjuta dessa spanska små delikatesser på flera ställen i stan.

Tapas är från början ett litet mellanmål. Det kunde även vara en form av snacks. Med tiden blev det någon annat. En tapas är nu något som finns över hela världen. Tapasrestauranger serverar små utsökta rätter. Du kan välja att ta in så många du känner att du orkar äta och vill ha.

Alla äter gemensamt och gemytligt om ni är flera i sällskapet. Det skiftas mellan smaker och det sörjer för att upplevelsen blir bra. Små delikatesser och såväl starka såser som milda smaker finns till ditt förfogande.

Tapas gör Stockholm till en bit av Spanien

Det kan verka svårt att avgöra vilken restaurang som har Stockholms bästa tapas. Men är det verkligen det? Det kanske finns en restaurang som har de godaste tapas du kan tänka dig. Med en genuin smak av Spanien i varje tugga. Men vem ska ha äran att få avgöra vilket ställe som är absolut bäst?

Har du och en professionell provsmakare ens samma upplevelse av de tapas ni äter? Är det dina otränade smaklökar som ska få bestämma – eller de som sitter på en kunnig provsmakare som ätit tapas i alla restauranger som finns att uppbringa i Stockholm? Det är en knivig fråga. Du får besvara den själv. Varför inte ta och testa alla tapasställen i Stockholm? En hobby så god som någon.

12 Dec 2022