Tandimplantat i Stockholm ger dig leendet tillbaka

Har du eller någon du känner av någon anledning blivit av med en tandrad? Det är en extremt jobbig situation, men med tandimplantat i Stockholm löser det sig.

Att bli av med sina tänder är oftast en väldigt jobbig situation oavsett anledning till att det har gått som det har gått. Du kan inte le riktigt av uppenbara skäl och sedan så är det ju frågan om att få näring. Ska du behöva nöja dig med flytande föda? Givetvis inte. Det finns hjälp att få. Den bästa lösningen för dig för att få tillbaka en hel tandrad är att göra ett tandimplantat. Till skillnad från löständer så fästs tandimplantat i käkbenet via titanskruvar, förutsatt att din munhälsa är god och att den är fri från infektioner. Detta beror på att det kan uppstå mer allvarliga problem om man sätter in tandimplantat i en mun som inte är frisk.

Säker process med tandimplantat i Stockholm

Att installera tandimplantat i Stockholm är en säker process i två steg. Först borras titanskruvar fast i käkbenet och sedan tillverkas dina implantat. Under denna tid kan du som patient förses med provisoriska tänder medan du väntar på dina skräddarsydda implantat. Sedan när tillverkningen av dina implantat är klar så kommer de att fästas i titanskruvarna och snart så kommer du helt glömma bort att du ens har förlorat dina originaltänder. Så om du har förlorat dina tänder så ska du inte misströsta, de kan ersättas effektivt med tandimplantat i Stockholm idag.

27 Mar 2022