Ta kontakt med en mäklare i Farsta om du delar drömmen om Farsta Centrum

En mäklare i Farsta tar mer än gärna emot Farsta-entusiaster på visningarna. Särskilt de som verkligen pratar högt om hur fantastiskt det är i Farsta.

Sandra var väl medveten om att det fanns många gallerior i Stockholm som ansågs finare och roligare. Men hon kunde inte hjälpa det. Farsta Centrum var det bästa shoppingcentret i hela huvudstaden. Det var lite oklart vad det var som gjorde det. Kanske den fina femtiotalsarkitekturen? De öppna torgen?

Hon visste inte riktigt själv. Men en sak visste hon. Nästa gång hon flyttade så skulle det bli till Farsta. Gärna så nära Farsta Centrum som möjligt. Det spelade ingen som helst roll att det låg längst ut på gröna linjen. Faktiskt kunde det vara bra – då var ju tågen alltid skyltade med den station hon skulle av på.

Mäklare välkomnar peppade besökare på visningar

Sandra hade faktiskt redan tagit kontakt med en mäklare i Farsta, även om hon inte hade möjlighet att flytta just nu. Hon hade gjort det till sitt största helgnöje, att boka in sig på varenda visning som ägde runt söder om Hökarängen och drömma sig bort till ett helt nytt liv. Och mäklaren verkade inte visa några som helst tecken på att tröttna på henne.

I själva verket välkomnade han henne lite extra hjärtligt på visningarna. Hon och hennes drömmande blick och entusiastiska frågor hjälpte nämligen till att få upp intresset hos de andra spekulanterna. Buden haglade plötsligt in, tack vare Sandra.

22 May 2022