Sexleksaker för alla typer och smaker

Lekfullheten försvinner inte bara för att man blir äldre - den förändras och den förflyttas ofta in i sängkammaren. Tyvärr så finns det lite av ett stigma då man talar om sex i allmänhet och om sexleksaker i synnerhet. För män så blir man per automatik en sorts snuskgubbe och som kvinna så blir man lite av en slampa om man ens yppar ordet sexleksak.

Visst, det har blivit bättre - Sex and the City vigde exempelvis ett helt avsnitt åt den så kallade Rabbit-vibratorn; något som gjorde en enorm skillnad). men, det finns fortfarande barriärer kvar att bryta innan man fullt ut kan diskutera sexleksaker, jämföra och rekommendera sådana. Prova bara att gå in en sexbutik i Stockholm och fråga om sexleksaker som kan passa dig. Troligt är att du vare sig får ett intressant svar eller att du känner dig bekväm då du står i butiken i fråga.

Exempel på sexleksaker du kan beställa i Stockholm

Därför tänkte vi lösa det här åt dig. Vi tänkte gå igenom några olika sexleksaker och deras funktioner för att ge dig en bättre bild av vad som kan fungera för dig - eller för din partner (sexleksaker kan med fördel användas i ett förhållande också!) - och hur du ska tänka vid själva inköpet. Genom detta så hoppas vi att du slipper den känsla av skam som kan komma av att besöka en fysisk butik för sexleksaker i exempelvis Stockholm. Fördelen med en vibrator eller en dildo är att du själv kan välja vilken sort du vill ha. Originalet kommer bara i ett enda utförande och storlek.

  • En klassisk vibrator. Den här vibratorn passar egentligen alla. Den går att få i olika storlekar, den har en inbyggd cruise-control som gör att du kan hålla en jämn hastighet genom hela akten och den fungerar för både klitorisstiumlering - samt vaginal penetration. En klassiker att ha liggande i nattduksbordet.

 

  • Kulan. Den här vibratorn är utformad som en pistolkula och har fördelen att den - tack vare sin form om 5-8 cm - kan punktmarkera vissa områden där exempelvis klitoris är extra gångbart. En annan fördel är att den är så pass liten att den går att gömma undan på ett smidigt sätt.

 

  • Vattentät vibrator. Det finns vibratorer som går att använda under vatten. Något som många kvinnor finner tilltalande då det är just i badet man har den tid man behöver för att stimulera sig själv. En positiv aspekt av denna typ är att den gå att få i ett utformande som påminner om en badsvamp. Den går alltså att integrera i badrumsmiljön och hängs upp bland schampo, balsam, tvål och andra badsvampar.

 

  • En realistisk vibrator. Påminner till utseendet om en vanlig, erigerad penis och går att få i massor av olika storlekar. Äkta varan är ändå bäst? Nja, den här får du faktiskt utrustad med vibrator så vi skulle säga att den äkta varan - på sin höjd - kniper silvret. Nackdelen är att den är allt annat än diskret.

 

  • Rabbit-vibratorn. En modern klassiker (mycket tack vare nämnda Sex and The City) och väldigt, väldigt uppskattad. Oavsett om du gillar djupare penetration eller klitorisstimulering så kommer den här sexleksaken att hjälpa dig till den sjunde himlen. Tack vare de många steg för vibrationer samt det roterande skaftet så finns det alla möjligheter till att nå klimax - på flera olika sätt och fler än en gång.

Vi nämnde själva inköpet av sexleksaker som ett problem. Detta rent fysiskt - numera så går det dock utmärkt att beställa från nätet och då alla produkter levereras i diskreta förpackningar - ingen avsändare exempelvis - så tycker vi att den lösningen verkligen är att rekommendera. Du beställer dina sexleksaker,, du får ett paket levererat till dörren och dina grannar i Stockholm har ingen aning om vad som gömmer sig däri (även om det finns en risk i att de kommer ana då du väl öppnat paketet i fråga).

3 Dec 2017