Paintball i Stockholm – den perfekta kombinationen

Att avsluta singellivet med en ordentlig runda paintball i Stockholm är populärt och därmed vanligt förekommande för svensexor och möhippor. Boka därför i tid.

Det finn en sak som är obligatorisk innan dess att din vän eller väninna ska gifta sig. Och det är att anordna en svensexa eller möhippa före bröllopet. Vad man dock ska hitta på kan vara en större utmaning – men då gör man det onödigt svårt för sig. För självklart är det paintball som ska stå på agendan.

Förvisso är det en extremt vanlig aktivitet att boka in paintball på till exempel en svensexa. Men det finns en anledning till att det är så. Det är en aktivitet som man kan göra tillsammans i ett större gäng – och framför allt är det fantastiskt roligt att få skjuta färg på varandra. Så varför ändra på ett vinnande koncept?

Paintball – bara en del av dagen

Om ni dessutom väljer att spela paintball i Stockholm kan ni berika dagen med en hel del roliga sätt att bedriva tiden tillsammans. För det första finns det några oerhört attraktiva banor i huvudstaden – men ni behöver någonstans att ta vägen efter skjutandet också. Och då är Stockholm svårslaget.

För ni vill väl kunna varva ned efter striderna med varsin öl och prata om de strapatser som var tidigare under dagen? Stockholm erbjuder massa alternativ till utgång efter paintballen för att fortsätta festandet. En sak är dock säker. Den som står som vinnare efter färgslaget lär påminna resten av er om det under hela kvällen.

8 Feb 2023