Mäklare på Östermalm får in lägenheterna

Det är svårt att få en lägenhet i det som kanske är Sveriges mest exklusiva och eftertraktade område, men mäklare på Östermalm har specialiserat sig och får in de eftertraktade objekten.

Det är genom att kontakta en mäklare man får chansen att komma på visning för många av de heta lägenheterna på Östermalm. Området är inte bara centralt, det är dessutom väldigt vackert och husen är byggda med stabilitet och elegans.

I närområdet finns de bästa restauranger och mataffärer man kan önska, och för den som vill ligger där en kulturupplevelse runt nästan varje hörn. Teatrar, museer och butiker med det bästa urval av varor ger gatorna en fin prägel.

Lägenheterna är stora med generösa utrymmen och högt till tak. Stuckatur, parkettgolv och kakelugnar vittnar om gamla tiders överflöd och känsla för god smak och kvalitet. Allt är välbyggt, vårdat och välbevarat. För den som vill ha en modernare inredning finns exklusiva nybyggda vindslägenheter.

En mäklare gör det möjligt att hitta rätt lägenhet

Eftersom alla lägenheter är så eftertraktade kommer de ofta inte ut på den öppna marknaden genom annonsering, utan de förmedlas direkt genom en mäklare. Det behövs oftast inte många visningar förrän affären är i hamn, och därför är det onödigt med annonsering. Mäklaren har redan en förteckning över intresserade spekulanter.

Störst chans att få lägenheten man söker är därför att kontakta en mäklare som har Östermalm som sitt specialområde. De vet vilka objekt som kommer in, och de kan sköta hela affären från visning till det slugiltiga överlämnandet av dörrnyckeln.

7 Dec 2021