Hälsosammare hund med rätt hundfoder

Verkar din hund lite trött och slö? För hundar, precis som för människor, har kosten stor betydelse för måendet. Unna din hund nytt, näringsrikt hundfoder.

Kosten har stor betydelse för måendet och hälsan för alla levande varelser. Ofta känner man i kroppen vilka livsmedel som man mår bra av och vilka som man mår sämre av. Efter att ha ätit mycket fett och socker ett tag och mindre av näringsrika livsmedel kan man känna sig trött och slö i både huvud och kropp.

Ofta anpassar man sin kost så att man återigen ska känna sig pigg, frisk och alert. Ett husdjur, som din hund, kan inte reglera det här själv eftersom det är du som matte eller husse som bestämmer vad som ska ätas. Vad du behöver göra är att vara uppmärksam på hur hunden mår, och anpassa kosten därefter.

Kvalitativt hundfoder till bra pris

Kanske har du lagt märke till att din hund verkar lite trött och slö eller att den lagt på sig lite. Hunden kanske inte orkar gå lika långa promenader som förut eller så har pälsen som förut var tjock och blank blivit lite matt och livlös. Innan du börjar oroa dig för sjukdomar kan du prova att byta foder.

Du behöver inte handla dyrt hos en veterinär för att få tag på kvalitativt och näringsrikt hundfoder. Det går lika bra att inhandla det på en butik med billigare priser på hundfoder. Så länge det finns ett brett utbud så ska du kunna hitta ett hundfoder som passar just din hund. Köp hem nytt hundfoder här: www.rusta.com

8 Sep 2022