Fönsterputs ger ett bättre intryck i Stockholm

Att i dagsläget äga en lägenhet i Stockholm och där man står inför att sälja denna innebär att man har goda chanser att göra detta med en god vinst. Bostadspriserna i Stockholm har under senare år stigit rejält och detta, bland annat, på grund av att det bor mer folk – och att det hela tiden flyttar in flera människor – än vad det finns bostäder. En ekvation som gjort att priserna nått de nivåer man ser i dagsläget och som i det närmaste kan beskrivas som absurda och i många fall orimliga.

Därmed inte sagt att man som lägenhetsägare inte ska försöka sig på på att sälja och att göra det till högsta möjliga slutpris – naturligtvis; det är ju trots allt det som varje bostadsaffär går ut på och det som skiljer en sådan i stockholm mot en som sker i en mindre stad är att skillnaden mellan vinster blir så extremt mycket högre i Stockholm och att man till stor del även kan påverka detta slutpris på egen hand också.

Med det sistnämnda menar vi att det finns några enkla tips som man kan använda sig av, tips som inte kostar så mycket pengar – men som leder till ett trevligare intryck vid visningen och som således kan skapa den där budgivningen som är så eftertraktad vid en försäljning. Om vi nedan radar upp några av dessa tips så kanske bilden kan klarna lite av vad vi menar och som kanske kan hjälpa dig vid din försäljning av en lägenhet i Stockholm och göra din vinst lite högre. Kort och gott här – står du inför att sälja din bostad i Stockholm så bör du överväga dessa tips:

  • Mäklare. Valet av mäklare är oerhört viktigt vid din försäljning och detta säger vi av den anledningen att många i dagsläget verkar välja den billigaste – eller ingen alls – då de ska sälja. En mäklare har den nödvändiga kunskapen som alltid leder till fler personer närvarande vid dina visningar och här rekommenderar vi att du väljer en mäklare från ett av de större husen och som har ett gott rykte. Däremot: kontakta flera stycken och använd den varierande prisbilden för att pruta på priset.
  • Fönsterputs. Detta gäller före själva visningen och här kan man se att många fuskar i Stockholm. En fönsterputs ger alltid ett ljusare, fräschare och härligare intryck och rena fönster gör betydligt mer än vad man tror. Kontakta en städfirma i Stockholm för din fönsterputs och se till att denna även genomför en städning av hela ditt boende. Både fönsterputs och en visningsstädning går att dra av genom rut-avdraget och det är också rådet. En fönsterputs – en korrekt sådan – är svår att genomföra på egen hand och därför rekommenderas professionell hjälp i Stockholm.
  • Homestyling. Städning och fönsterputs nämnde vi; men hur ser ditt möblemang ut? En homestylist ger dig bättre förutsättningar att få fram det bästa ur din bostad. Det kan innebära att du möblerar om, hänger om dina tavlor eller att du sorterar din bokhylla. Små tips som skapar ett bättre intryck och där den professionella homestylisten hela tiden utgår från vad du äger – inte vad du behöver köpa. En billig investering!
12 Aug 2017