En rörmokare i Stockholm kan få slut på mardrömmarna

Dra inte ut på det mer. Om det behövs en översyn av rören i er BRF i Stockholm så be en rörmokare att göra just det. Lägg sen upp en plan och sluta oroa dig.

Det där med rörledningarna i flerfamiljshus är något som man helst inte vill tänka på. Men frågorna gnager ändå, för dig som har ansvar för fastigheten. Hur gamla är rören? Vilket skick är de i? Börjar det bli dags för stambyte, eller skulle det kunna räcka med relining eller rent utav en högtrycksspolning?

Det hjälper inte att blunda för situationen. Det är mycket bättre att ta tag i det innan läget blir akut. Problemen kommer att mångfaldigas ifall det skulle bli så. Så se till att kontakta rörmokare i Stockholm redan nu. Tänk inte mer på det. Bara gör det.

Rörmokaren undersöker och ger förslag

Det som kommer att ske är att rörmokaren kommer ut och undersöker rörledningarna. Förmodligen har hen särskild utrustning för att kunna göra detta, till exempel en kamera som kan filma inuti rören. Sen kommer hen att komma med utlåtande om hur det ser ut och förslag på vad som bör göras i nuläget och vad som bör planeras för framtiden.

Därefter får du en offert som ni kan ta ställning till i bostadsrättsföreningen. När beslutet är taget så kommer du att kunna sova bättre på nätterna. Du kommer att sluta drömma om flodvågor som jagar dig genom natten, eller toalettstolar som sprutar ut fontäner av vatten när du spolar.

23 Nov 2022