Behöver du renovera badrummet i Stockholm?

Har du flyttat till Stockholm? Då har du säkert haft en hektisk tid bakom dig, med packning, flytt, flyttstädning och uppackning. När man sedan äntligen har kommit på plats vill man ju helst bara få ta det lugnt och slippa vidare praktiska göromål. Trots det kanske det är nödvändigt att åtgärda bostaden som man har flyttat in i. Hur är det med standarden i köket? Luktar det konstigt i badrummet? Har man konstig lukt i badrummet, kan det vara indikation på att det inte står rätt till där. Då kan det vara dags att inspektera och sanera mot fukt. Då måste man bryta upp det som har skadats av fukt och lägga nytt material.

Så hittar du rätt hantverkare för badrumsrenovering i Stockholm

Om du inte känner till någon hantverkare som kan ta på sig ansvaret för att renovera ditt badrum, kan du alltid börja med att googla "renovera badrum Stockholm". Då får du upp namnet på några hantverkare som arbetar just med att renovera badrum i Stockholm. Välj då någon och be om offert och referenser. Jämför sedan de olika offerterna. Både offerter och referenser och välj då den som har bäst sådana. Välj helst någon som arbetar nära där du bor, då resor till och från företaget inte är avdragsgilla i Rot-avdraget, vilket bara ger avdrag för arbetskostnaderna.

Detta är viktigt när du väljer hantverkare

Välja någon som har rätta utbildningen, är väl kanske självklart, men vi betonar ändå det som ett av de viktigaste kriteriet när man väljer hantverkare för badrumsrenoveringen. Här är speciellt behörigheten vad gäller våtrumsinstalleringar det viktigaste. Även erfarenhet är bland det viktigaste som en hantverkare bör besitta. Med erfarenhet kommer kunskapen om vad som kommer att fungera och hur badrummet blir med tiden. Dessutom är det viktigt att veta att hantverkarna är noggranna, det lär framkomma med referenserna. Därför är de viktiga, så att du vet vad du kan förvänta dig av dem du anlitar.

Få garanti på nöjd-kund och hållbara renoveringar

Vissa hantverkare har även nöjd-kund-garanti för renoveringen för 20-30 år. Det innebär att om något skulle bli fel eller annorlunda än vad du tänkt dig, rättar företaget till det som inte är till belåtenhet. Rot-avdraget för att du kan få ner priset med till och med hälften, men inte mer än det totala avdraget på ett år med mer än 30 procent per person. 

6 Aug 2018